Bestelproces

In onze webshop heeft u de mogelijkheid om een account aan te maken voor het plaatsen van een bestelling, maar dit is niet verplicht. In uw account kunt u eenvoudig uw bestelhistorie inzien. Bovendien worden uw adresgegevens opgeslagen, waardoor het plaatsen van een bestelling zeer vlot gaan.

Lasappratuur kunt u bestellen via een email naar info@priorwelding.nl , wij adviseren u dan, welk apparaat en eventuele extra's u het beste kunt kopen.

Door las toebehoren als lasdraad en lashelemen in uw winkelmandje te plaatsen kunt u deze eenvoudig gezamenlijk afrekenen. Let op dat wij een minimum bestelbedrag van € 200,- exclusief BTW en verzendkosten hanteren. Na succesvolle betaling krijgt u een bevestigingsmail met een overzicht van uw bestelling en gaan wij aan de slag met het verwerken van uw order. Zodra uw bestelling wordt verzonden krijgt u een aparte e-mail met track & trace code om uw bestelling te volgen.

Als u vragen heeft over uw bestelling of onze producten, kunt u contact met ons opnemen voor meer informatie.

Ter compleetheid, de lasappratuur kan uitsluitend besteld worden d.m.v. een emailbericht aan info@priorwelding.nl , u krigt dan z.s.m. antwoord over de totale kosten van het apparaat dat u wenst te kopen.