Over Prior Welding

Prior Welding koppelt technische kennis en ervaring aan de verhuur en verkoop van lasmachines, lasbenodigdheden en aanverwante lasbenodigdheden. Daarnaast staat de praktische kennis van Prior Welding op lastechnisch gebied garant voor het professioneel ondersteunen van uw organisatie.

De combinatie van verkoop, verhuur en het beschikbaar stellen van gekwalificeerde lassers is uniek! Voor u betekent dit meer efficiency, optimalisatie en reductie van integrale kosten, kortere lijnen en heldere service. We doen dit op een kwalitatief hoog niveau waarbij veiligheid voorop staat.

  • Prior Welding is dealer van zowel Kolarc als Röwac lasapparaten en toebehoren. Beide merken hebben een compleet assortiment lasapparatuur, waarbij de inverter technologie, innovatief en prijsgunstig is. U koopt met een Kolarc een apparaat dat vele innivatieve instelmogelijkheden heeft. Deze mogelijkheden maakt dat uw lasser, makkelijker kan werken en daardoor productiever is. Wilt u hier meer informatie over hebben? Stuur dan een email naar info@priorwelding.nl of bel 0118 674 074.

  • Alle Kolarc apparatuur bezorgen wij vanaf de importeur of onze eigen locatie in Middelburg, afhankelijk wat het gunstigst is t.o.v. uw locatie. Kolarc werkt met vastgestelde prijzen zoals in de prijslijst te vinden is, u zult zien dat wij concurrerende prijzen bieden.

    Bij de Röwac apparatuur kunnen wij helaas bij de grotere apparaten geen vaste prijzen aanbieden, deze zijn op aanvraag. Voor de verzending van de las toebehoren, boven de € 200,- zijn er geen verzendkosten.

    Interesse in 1 of meerdere lasapparaten, neem dan geheel vrijblijven contact met ons op, via de email of telefonisch, zie onze contactpagina voor de juiste gegevens.